Szép frizura gumis hajpánttal

gumis hajpánt
 gumis hajpánt
Gumis hajpánt

Önnek is ismerősek azok a reggelek, amikor nincs kedve frizurát készíteni, de a hajának mégis ki kellene néznie valahogy? Valószínűleg minden nőnek volt már ilyen reggele. A gumis hajpánt ilyenkor több mint jól jön, hiszen elég kicsit megfésülködni hozzá és máris indulhatunk a dolgunkra. Azt mondják, hogy a napszemüveg vagy a kalap öltöztet.

Ez nyilván így van, azonban egy mutatós hajpánt is feldobja az ember megjelenését. A reggeli hajgöndörítést, vasalást simán meg lehet úszni, ha stílusos modellt alkalmazunk, de természetesen a hajpánt és egy jól sikerült frizura nem zárja ki egymást. Jó, ha otthon van többféle mintájú gumis hajpánt, hogy alkalommal és öltözékkel tudjuk ezeket kombinálni. Viselhető ugyanis munkahelyen, sportoláshoz vagy otthon. A

gumis hajpánt széles választékban megrendelhető az ekszerem.hu webáruházból, ahol igazán trendi modellek csábítják a hölgyeket vásárlásra. Nyugodtan lehet többet is rendelni egyszerre, hiszen az árak nagyon jók. Érdemes legalább 3 félét beszerezni, hiszen végre itt a sapkamentes szezon!