Nem minden arany, ami fénylik!

Építőipar

Layher gurulós állványok 1945 óta

Layher gurulós állványok

Layher gurulós állványok

Rengeteg a gyártó, így sokféle minőségű, árú és működésű termékek vannak előállítva. Azonban, ha a gurulós állványok témaköre merül fel, akkor mindenképpen érdemes megfontolni a Layher megoldásait.

A Stabil Építő Kft. is rájuk esküszik, hiszen a vállalkozás már 1945 óta van a piacon, ami idő alatt igen előkelő helyet sikerült magának kivívnia. Ennek a hosszú időnek köszönhetően pedig, már rengeteg problémával találkoztak, olyannal azonban még nem, amire ne találtak volna megoldást. Continue reading

Környezettudatosan is gyártható intelligens medence

intelligens medence

Intelligens medence

Innováció és minőség. Az elmúlt 25 év folyamatos fejlesztésének és a mérce mind magasabbra helyezésének köszönhetően, ez a két szó elválaszthatatlanul összeforrott a Magiline névvel. Az intelligens medence mindössze egy, a számtalan újításuk közül, amivel az emberek mindennapi életét kívánják megkönnyíteni és kényelmesebbé tenni.

Ezzel a fejlesztésükkel ezt kétségkívül teljesíteni tudták, hiszen mi is könnyíthetné meg jobban a vásárlók életét, mint a szinte emberi beavatkozás nélkül működő intelligens medence?! Continue reading

Kevés helyet foglal a betonkerítés

Elemes betonkerítés

Szokás mondani, hogy a betörő előtt nincs zár. Amennyiben nagyon ki szeretne nyitni egy ajtót, semmi sem állhat az útjába, hiszen valamiféle módon úgyis kinyitja. Azonban a lakók mindent megpróbálnak megtenni ennek elkerülése érdekében.

Sokaknak a betonkerítés nyújt kellő biztonságot és csakis ezzel a térelválasztóval dolgoznak. Meg kell hagyni, hogy a biztonság mellett, számos egyéb előnnyel is rendelkezik. Ezt a fajta térelválasztót elemes kerítésnek is szokták nevezni azért, mert rengeteg elemből tevődik össze.  Continue reading

Betonkerítés, a biztos térelválasztó

Betonkerítés

Még nem döntötte el, milyen térelválasztót szeretne háza köré? A betonkerítés építéséhez szükséges tartó rész valójában egy üreges zsalu elem, ami rendkívül méretpontos, köszönhetően a precíz gyártási technológiának.

A betonkerítést anyagában színezik a gyártás során, felületét pedig megfelelően kezelik, így utólagos vakolásra, festésre nincs szükség. Nyugat-Európában ezen termékek használata már évtizedes múltra tekint vissza, viszont ma már hazánkban is könnyen megtervezheti, és lerendelheti az itthoni gyártóktól. Continue reading

Ha szaunát tervez, itt a helye!

Ha szaunát tervez

A szauna ma már nemcsak az északi népek kedvenc kikapcsolódási és feltöltődési eszköze, hanem akár a saját lakásunkba is beférkőzhet. Elkészítése nagyon egyszerű és az ára is elérhető, ezért ha érdekli, akkor a weboldalon nézze meg miként lehet az Öné egy szauna berendezés a legegyszerűbben!

Fontos tudni, hogy egy ilyen rendszerbe az ember legjobb esetben csak egyszer kell befektessen az életbe, utána csak használni kell. Éppen ezért fontos úgy elkészíteni, hogy azt utólag ne keljen kiegészíteni bármivel. Érdemes mindenből a legjobbat beletenni, főleg az alapanyagnak számító fából. Continue reading

Szerelt lemezes hőcserélő rendelhető

lemezes hőcserélő

lemezes hőcserélő

A hőcserélő használata elengedhetetlen, ha hűteni vagy fűteni szeretnénk. A lemezes hőcserélő egyedi méretezésben is megvásárolható, így mindig az igényeinknek megfelelően tudjuk azt kiválasztani. A szerelt kivitelben kapható lemezes hőcserélő nemcsak otthoni felhasználásra lett tervezve, hanem nagyobb, ipari megterhelésekre is. Mivel lemezes technológiával készül, így annak szétszerelése nagyon egyszerű. Nemcsak azért jó ez, mert így bármikor tudjuk bővíteni, hanem azért is, mert a tisztítását is egyszerűbben meg tudjuk oldani.
Continue reading

Nem kerül sokba a stancolás

stancolás

stancolás

A CNC lemezmegmunkáló központ többféle munkafolyamat elvégzésére képes. Az itt elkészült darabok mindegyike magas minőséget képvisel. Érdemes a Fiteco Kft. kezeire bízni, hiszen itt a lehető legrövidebb határidővel is elkészíthető a munka. A stancolás kifogástalan minőségben készül, és egyáltalán nem kerül sokba. A szolgáltatás bárki számára megfizethető. A szakemberek többéves tapasztalattal rendelkeznek, és odafigyelnek arra, hogy minden egyes munkadarab tökéletes legyen.
Continue reading

A fűtő-hűtő klíma előnyei

klíma

klíma

Egy légkondicionáló segítségével kényelmesen meg lehet oldani az otthonunk fűtését és hűtését. A modern készülékek használata nagyon egyszerű, beépítése szinte azonnal megtörténik, nem kell rá napokat szánni. Árban bárki számára megfizethető. A fűtő-hűtő klíma felépítésében egy hőszivattyú vesz részt, aminek a segítségével könnyedén meg lehet oldani a hideg és meleg levegő áramoltatását. A készülék egy speciális szeleppel van ellátva, ami gombnyomásra meg tudja változtatni a készülék működtetését. Hatásfoka kimagasló.
Continue reading

Elektromos hősugárzó berendezés

hősugárzó

hősugárzó

Az elektromosan működő fűtőegységek segítségével, főleg köztes időszakban tudunk fűteni, így nem kell bekapcsolni otthonunk fűtésrendszerét. A készülék használata egyszerű, gombnyomásra működik. Mobilis, így egyik helyről a másikra tudjuk vinni. Az elektromos hősugárzó készülék egyenletesen osztja szét a meleg levegőt. A berendezés környezetbarát megoldásként készült el, hiszen nem bocsájt ki semmiféle égésterméket. A hősugárzó erős felépítéssel rendelkezik, hosszútávon folyamatosan képes működni, de még karbantartást sem igényel.
Continue reading

A betonkerítés őrzi a javainkat

Hasznos a magas betonkerítés

Hasznos a magas betonkerítés

Nem mindenki szereti a családi házát magas kerítéssel körbevenni, inkább a zöld vagy a drótháló mellett szavaz. Vannak viszont olyan eldugott hátsó részei a háznak, amit szükséges védeni, ilyenkor jól jön egy magas, erős betonkerítés.

Napjainkban a közbiztonság nem valami remek formában van, hiszen mindenhol azt halljuk és látjuk, hogy betörés volt. A tolvajok nem válogatnak, szívesen benéznek a családi házakba, hétvégi üdülőkbe vagy irodahelyiségekbe egyaránt. Ezért fontos mindent megtenni annak érdekében, hogy gátat szabjunk, igyekezzünk minél nehezebbé tenni a dolgukat.

Continue reading