Kevés helyet foglal a betonkerítés

Elemes betonkerítés

Szokás mondani, hogy a betörő előtt nincs zár. Amennyiben nagyon ki szeretne nyitni egy ajtót, semmi sem állhat az útjába, hiszen valamiféle módon úgyis kinyitja. Azonban a lakók mindent megpróbálnak megtenni ennek elkerülése érdekében.

Sokaknak a betonkerítés nyújt kellő biztonságot és csakis ezzel a térelválasztóval dolgoznak. Meg kell hagyni, hogy a biztonság mellett, számos egyéb előnnyel is rendelkezik. Ezt a fajta térelválasztót elemes kerítésnek is szokták nevezni azért, mert rengeteg elemből tevődik össze. 

Konkrétan apróbb téglatest formájú darabokból áll, amit az egyéni igények szerint lehet felépíteni. Tehát a betonkerítés előnye, hogy gyorsan telepíthető, közben nincs szükség ideiglenes térelválasztóra az új ház köré.

A raktározása igazán kevés helyet foglal, ezért még az ingatlan építése alatt megrendelheti és amint befejeződnek a munkálatok, rögtön fel is építheti. Mellesleg a betonkerítés remekül alkalmazkodik minden terepviszonyhoz. Tehát az sem jelent gondot, ha lejtőn vagy emelkedőn szeretné megépíteni a biztonságot nyújtó térelválasztót.