Dr. Kárász Tamás megőrzi a fiatalságodat

Dr. Kárász Tamás

Ha újdonságokról van szó, akkor Dr. Kárász Tamás élen jár az új technológiákkal kapcsolatban. A különféle kezelések a fiatalság megőrzéséről és fenntartásáról szólnak. Dr. Kárász Tamás nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a pácienseit fiatalon próbálja tartani. Ehhez sok esetben javasolja az egészséges életmódot, a tisztán étkezést és a rendszeres mozgást. Azonban a felgyorsult világban már nincs lehetőség, hogy a hölgyek hónapokat és éveket várjanak arra, hogy a változás megtörténjen.

Éppen ezért választják a különféle face-lifting kezeléseket. A doktor úr azt mondja, hogy a plasztikai műtétek és a szépségipari újítások fénykorát éljük. Ha szeretnél fiatalosabb lenni, akkor a kozmetikai kezelések mellett, célszerű valamilyen fájdalommentes beavatkozás mellett döntened. Sajnos az idő múlásával már nem elegendőek a luxus árkategóriát képviselő arckrémek és pakolások. Muszáj haladni a korral és a plasztika felé kacsingatni. A doktor úr követi a trendeket, újfajta implantátumokat használ és az innovatív változásokat is szem előtt tartja. Ha félsz a fájdalmaktól, akkor most eloszlatjuk a kétségeidet, ugyanis a plasztika fájdalommentesen, altatásban történik.

Dr. Kárász Tamás szereti az újításokat

A B-Lite mellimplantátum például légiesen könnyed és kevésbé veszi igénybe a mell szöveteit. Kényelmi szempontból is jó döntést jelent, mivel kisebb súlyt kell cipelnie a páciensnek. Természetesen, a mellimplantátumokon kívül, más beavatkozásokkal is foglalkozik. Ilyen például az orrsövényferdülés műtét. Ha valamilyen légzési nehézséged van, sokat horkolsz vagy orrpolipod van, akkor számodra az előbb említett műtét jó választás.

A ferde orrsövény rengeteg embernek okoz problémát. Ez sokszor lehet betegség vagy hajlam miatt. Azonban az is igaz, hogy az arcunk és ezzel együtt az orrunk sem szimmetrikus. Ha hosszú időn, éveken keresztül fennáll a probléma, akkor az orrkagylók is képesek megnagyobbodni és orrpolip alakul ki a járatokban. Ez utóbbira már léteznek újabb fejlesztésű sprayk, viszont hónapoknak kell eltelnie a javuláshoz. Azonban a ferdeség nem fog megszűnni.

Az orrsövényferdülés műtét megszünteti a fertőzéseket is

Sokan nem tudják, de sajnos a ferde orrsövény miatt a járatokban és az arcüregben is lerakódhatnak a baktériumok. Ezek hosszú távon folyamatosan visszatérő légúti fertőzéseket okozhatnak. Az orrsövényferdülés műtét pozitív hatása, hogy a légzés javulásával a nappali és az éjszakai alvás is pihentetőbb lesz. Sajnos, amikor a légzés valamilyen oknál fogva gátolva van, akkor alvászavarok, légzési nehézségek és fülészeti problémák léphetnek fel.

Az orrsövényferdülés műtét mellékhatásai nagyon ritkák. Általában fejfájás, orrvérzés és fertőzések léphetnek fel. Ha ezek közül bármelyik előfordul, akkor jelezni kell a sebésznek. Sajnos az emberek szervezete nem egyforma, így a különféle kezelésekre is eltérően reagálnak. Azonban ezek a mellékhatások annyira ritkák, hogy csak pár embernél fordulnak elő. Ez ne állítson meg senkit abban, hogy jobban érezze magát!