A pezsgő Burt változatban is egyedi

Pezsgő Brut

Mi emberek különböző ízléssel, igényekkel és elvárásokkal rendelkezünk a világ dolgaival szemben. Az életünk során megszámlálhatatlan dologgal találkozunk és ez egyaránt igaz a gasztronómiánkra is. A magyar konyha étel- és italválasztéka óriási. Szeretünk jókat enni, fűszeresen és édesen. Amikor kidurran egy üveg pezsgő Brut változatban, mindenki jóízűen képes eltüntetni a pohár tartalmát, miután jóllakott a kellemes ebéd vagy vacsora során.

A finom pezsgő mindig valamilyen ünnep, fennkölt hangulat és jó társaság meghatározó szereplője. A pezsgő Brut címkével ellátva önmagában biztosítja a rendkívüli ízt, kellemes illatot és finomságot. A francia eredetű megnevezés a nyers jelzőre utal, így mindenki tisztában lehet, már fogyasztás előtt, hogy mire számíthat.

Egy palack pezsgő Brut címkével sokaknak semmit nem jelent, talán mert nem szeretik a fanyar ízeket, vagy mert nem ismerik a pezsgőket. Érdemes lehet ezért mindenkinek, persze szigorúan csak 18 év felett kipróbálni, megkóstolni az összes fajtát és eldönteni, hogy a jövőben melyiket részesíti előnyben.