A Case IH bírja a kiképzést

Case IH

Országunkban nagy múltja van a mezőgazdaságnak, ami nem meglepő, ugyanis kivételes minőségű szántóföldek vannak. Ez annak köszönhető, hogy a történelmi idők során, a hatalmas folyók a Kárpátokból lehordott üledék jelentős részét a Pannonmedencében rakták le. Mivel a feltételek adottak, a Case IH gépezetek is megjelentek. Ezek a hatalmas erővel bíró traktorok megannyi változatban léteznek.

Legyen szó szántásról, szállításról, permetezésről, betakarításról, szinte minden munkafolyamathoz kapható külön típus vagy megfelelő kiegészítő. A Case IH megtérülő befektetés, amennyiben hosszútávra tervezünk. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gépbe fektetjük a pénzünket, hiszen annak nemcsak az árát kell kitermelnie, hanem jelentős bevételt is hoznia.

A Case IH pontosan azt nyújtja, amit elvárunk tőle. Természetesen mielőtt megtörténne a vásárlás, bátran konzultáljunk egy hozzáértő szakemberrel, aki megerősíti, hogy jó döntést hoztunk. Gyerekjáték vele a kemény munka és az évszakoktól függetlenül állja a sarat a Case IH.