Környezettudatosan is gyártható intelligens medence

intelligens medence
intelligens medence
Intelligens medence

Innováció és minőség. Az elmúlt 25 év folyamatos fejlesztésének és a mérce mind magasabbra helyezésének köszönhetően, ez a két szó elválaszthatatlanul összeforrott a Magiline névvel. Az intelligens medence mindössze egy, a számtalan újításuk közül, amivel az emberek mindennapi életét kívánják megkönnyíteni és kényelmesebbé tenni.

Ezzel a fejlesztésükkel ezt kétségkívül teljesíteni tudták, hiszen mi is könnyíthetné meg jobban a vásárlók életét, mint a szinte emberi beavatkozás nélkül működő intelligens medence?!

Teszik mindezt a környezettudatosságra összpontosítva, hiszen termékeik tervezésénél és gyártásánál a hosszú távú használhatóság az egyik fő szempont, amit a kutatás és fejlesztés folyamatos szem elő tartásával igyekeznek még jobban elősegíteni.

Szinte hihetetlen, de a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő intelligens medencék szerkezete 80 %-ban újrahasznosított alapanyagokból készül, így a cég méltán pályázhatna a környezetvédelem úttörője címre, amit minden bizonnyal el is nyerne.