Betonkerítés, a biztos térelválasztó

Betonkerítés

Még nem döntötte el, milyen térelválasztót szeretne háza köré? A betonkerítés építéséhez szükséges tartó rész valójában egy üreges zsalu elem, ami rendkívül méretpontos, köszönhetően a precíz gyártási technológiának.

A betonkerítést anyagában színezik a gyártás során, felületét pedig megfelelően kezelik, így utólagos vakolásra, festésre nincs szükség. Nyugat-Európában ezen termékek használata már évtizedes múltra tekint vissza, viszont ma már hazánkban is könnyen megtervezheti, és lerendelheti az itthoni gyártóktól.

A legnagyobb előnye ennek a megoldásnak, hogy miután felfalazták, semmilyen utólagos munkát nem igényel, mint például követ ragasztani rá, fedlapot készíteni hozzá. A választható árnyalatai teljesen megegyeznek a térburkolatok színeivel, ily módon tökéletesen tud harmonizálni a járdával.

Annak érdekében, hogy a betonkerítés esztétikus és tartós legyen, be kell tartani néhány technológiai szabályt, tehát ha úgy gondolja, nem rendelkezik a megfelelő szaktudással, forduljon hozzánk bizalommal!