Hatalmas felfedezés- Boszniai Piramisok!

A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata

Mi igaz abból a történelemből, amit ma tanítanak az iskolákban? Tényleg annyira felfedeztek már mindent, hogy semmi újra nincs bizonyíték? Ezért van az, hogy gyerekek, szülők és nagyszülők ugyanazt tanulják? Valójában minden évben történnek feltárások, de ezeket nem kötik az emberek orrára. A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata című könyv is ennek bizonyítéka.

A jelenlegi álláspont szerint, csak Egyiptomban és Mexikóban léteznek piramisok. Erről már kiderült, hogy véletlenül sincs így, mert a világ számos más pontján is fedeztek fel ilyen építményeket. A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata irat pontosan ezzel a ténnyel foglalkozik és feltárja azt is, hogy milyen konkrét célt szolgáltak az építmények.

Sok tudós is megegyezik már abban, hogy nem a közismert temetkezési helyként működtek, hanem inkább avató jelleggel voltak felruházva. Tudjunk meg még többet A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata könyvből és tágítsuk ki a látókörünket!