A Relax Dental Center gyerekbarát központ

Relax Dental Center
Relax Dental Center
Relax Dental Center

A fogorvostól való félelem általában egy múltban megélt rossz tapasztalatra vezethető vissza. Éppen ezért, a Relax Dental Center különösen odafigyel a gyerekekre. Sajnos, amikor a doktor bácsi türelmetlen és nem beszél szépen a picivel, akkor egyetlen alkalom is elég ahhoz, hogy a bizalom darabokra hulljon.

Amennyiben a gyermek elkönyvelte magában, hogy fájdalmat okoztak neki, akkor később nehéz lesz meggyőzni őt az ellenkezőjéről. Az sem segít, ha az anyuka is fél a fogorvostól és ezt rendszeresen kimutatja a gyermeke előtt. Ha azt akarjuk, hogy a jövő generációja rendszeresen ellátogasson a rendelőbe és tényleg megtegyen minden tőle telhetőt a szája rendben tartásáért, akkor fontossá válik az első orvosi látogatás.

A Relax Dental Center gyermekbarát központ, ahol a legfélősebbeket is hatalmas szeretettel fogadják, így az egész család le tudja győzni a korábbi rossz tapasztalatokat. Tegyünk meg mindent, hogy a szűrővizsgálatok élménnyé változzanak, ezzel példát mutatva a jövőre nézve is!