Az Ermo rövidtárcsa alapfelszereltsége komoly

ermo rövidtárcsa
ermo rövidtárcsa
Ermo rövidtárcsa

A különféle magvak elvetése megtörténhet már ősszel vagy tavasszal, ezt a termény típusa határozza meg. Az Ermo rövidtárcsa segít megmunkálni a talajt, amibe ezek a kis szemek kerülnek. Az kifejezetten fontos, hogy a gazda a lehető legnagyobb odafigyeléssel végezze a különféle termőfölddel kapcsolatos munkálatokat.

Amennyiben valaki elrontja vagy netán kihagy valamit a fontos mozzanatokból, akkor a következő évben nem számíthat kellő minőségű és mennyiségű takarmányra. Legyen szó gyors, sekély vagy intenzív keverésről, az Ermo rövidtárcsa ezekben kifejezetten jól hasznosítható. Az említett típusú szerszámot több gazda is azért kedveli, mert kifejezetten gazdaságos a működtetése. A tárcsalapok csapágyazása zárt, így a víz és más szennyeződések nem jutnak a házba, ezért nem kell túl sűrűn javítani.

Az Ermo rövidtárcsa remekül követi a talajt, mert gumituskós felfogatással rendelkezik. A váz mechanikusan állítható csapokkal, így mindenki az adott terület adottságaihoz igazíthatja a mélységet.