Sűrűn vannak nagyváradi koncertek

nagyváradi koncertek
nagyváradi koncertek
Nagyváradi koncertek

Ha a nagyváradi kulturális programok számát tekintjük, szinte minden napra jut egy olyan esemény, ami a magyar vagy a nemzetközi és a velünk élő népek kultúráját mutatja be. A nagyváradi koncertek egyike virágvasárnap lesz a római katolikus székesegyházban, Joseph Haydn „Krisztus utolsó hét szava a keresztfán” címmel. A tételek között Pék Sándor plébános elmélkedik.

Természetesen más nagyváradi koncertek is megszervezésre kerülnek, ezekről mindent megtudhatunk a nagyvárad.hu weboldalon. Szabadtéri helyszínen lesz például 2023. június 24-én a Zenevonat Szuperkoncert az LGT sztárjaival. Az esemény nyilvános és ingyenes. Érdemes ide ellátogatni a magyarországi zenekedvelőknek is, hiszen nem pusztán a koncerten vehetnek részt, hanem ezt a gyönyörű, történelmi várost is bebarangolhatják.

Turisztikai attrakcióként szolgál a vár és a középkori városfalak, amelyeket őseink a török elleni védelem céljából építettek. A látványosságok mellett, nagyváradi koncertek is szinte naponta vannak. Jöjjenek el Önök is ezekre az eseményekre!