KCR daru bérlés kedvező áron

KCR daru bérlés

Leggyakrabban az építőipar területén van szükség olyan daruk használatára, amik nagy épületeket, hidakat, járműveket képesek mozgatni. A KCR daru egy olyan speciális jármű, ami egy nagy teherbírású darut szállít és telepít. A különböző típusai használhatók az építőiparon kívül, a tűzoltóságnál vagy a médiaiparban is.

A KCR daru működése rendkívül összetett, kezeléséhez megfelelő szakképesítéssel rendelkező szakemberekre van szükség. Cégeknek, vállalkozásoknak fontos a határidőre történő áru- és anyagmozgatás, ezért a KCR daru bérlés kiváló lehetőség, ha nagy teherbírású gépre van szükség.

Mivel ezeknek a komoly berendezéseknek igen magas a beszerzési és karbantartási ára, a KCR daru bérlés lehetővé teszi, hogy óradíj felszámolása fejében az általunk szükségesnek tartott ideig használhassuk a berendezést. A KCR daru bérlés tehát megkönnyíti és lerövidíti a munkavégzést olyan területen, ahol nagy teherbírású, pontos, precíz emelési munkát kell végezni, akár alacsony belmagasságú helyszíneken, de nagyobb magasságokban is.

Kedvező fuvarozási árak megtekinthetők a honlapon

Nehéz áruk mozgatását, szállítását általában erre specializálódott jarművek segítségével lehet végezni. A KCR fuvarozás segítségével olyan területen is megoldható a gyors és hatékony árumozgatás, mint az építkezések, raklapos áru szállítása, medence, jacuzzi vagy nagyobb tartályok mozgatása, konténerek szállítása vagy kamion rakodása.

A KCR teherautókkal történő anyagmozgatás vízszintes irányban is 7-9 méteres távolságban megoldható, de emeletről, tetőről le- és felrakodás esetén is hatékonyan használható. A bartafuvar.hu weboldalon található fuvarozási árak segítenek a kalkulálásban, ha a gyors és biztonságos áruszállítás mellett döntenénk.

A KCR fuvarozás előnye, hogy nem kell két járművet fizetni, mivel a fuvarozás és szállítás is a KCR teherautóval végezhető el, így a fuvarozási árak jóval kedvezőbben alakulnak. A költséghatékony megoldás további előnye, hogy olyan helyeken is könnyedén alkalmazható, ahol helyszűke miatt nem megoldható egy külön daru használata.