Nagyon kedvelt a Xiaomi Mi Band

Xiaomi Mi Band

Pár éve lendült fel a különböző intelligens kütyük piaca, amelyiknek igazi vezéreszköze volt az okos karpánt. Például a Xiaomi Mi Band termék egyszerűsége és könnyen kiismerhető komplexitása mindenkit megfogott.

Ennek legfőbb előnye az aktivitás mérésében rejlik. Ezen karperec termékkategóriája néhány évvel ezelőtt indult hódító útjára. Az első piacra dobása után nagyon sok gyártó próbálkozott ilyen és ehhez hasonló eszközökkel. Az egyik legsikeresebbnek a Xiaomi Mi Band tekinthető, ami egy szimpla variáns azok közül, amelyekkel a szaküzletekben, boltokban lehet találkozni. A Xiaomi Mi Band minimalista jellegét igazolja, hogy semmilyen gombbal nem rendelkezik. Mindig be van kapcsolva, természetesen, addig, amíg le nem merül. A visszajelzésekhez három LED-et és egy rezgőmotort használ, és kijelzővel nem rendelkezik.

Ahhoz, hogy a Xiaomi Mi Band használhatóvá váljon, le kell tölteni a Play Store-ból a hozzá tartozó Android applikációt. Sokak nagy örömére, ennek van magyar fordítása is, ami bár nem hivatalos, mégis nagy segítséget jelent azoknak, akiknek gondja van az angollal.