A villanypásztor ár változó lehet

Villanypásztor ár

Ezt a hálózati, valamint akkumulátoros üzemű berendezést haszonállat tenyésztők, mezőgazdasági terményekkel, illetve kertészettel foglalkozók használják leginkább.

A villanypásztor ár a készülék felszereltségétől, méretétől és anyagától is függ. Megvalósítható nagyobb rétek, legelők bekerítése, továbbá megakadályozható vele a frissen kiültetett palánták megtizedelése, mivel az arra kószáló őzek, nyulak, vaddisznók nem tudnak közel jutni a terméshez. A berendezés használata Nyugat-Európa szinte minden országában elterjedt, rendkívül jól beilleszkedik a természetbe. Az utazók és a turisták is könnyen észreveszik ezt az eszközt. A villanypásztor ár változó, a teljesítményétől függően.

Ezek elektromos árammal működő kerítések, ezért üzemeltetésükhöz hálózati csatlakoztatásra vagy napelem rendszerről feltölthető akkumulátorra van szükség. A termékek általában acélból, ritkább esetben alumíniumból készülnek és magas feszültségű elektromos impulzusokat fejtenek ki. Az alkalmazása összefügg a védelemmel.