Heveder kedvező áron

A megfelelő heveder

Ha magasban végzett munkáról van szó, akkor nagyon kell figyelni a biztonságra, hogy ne kockáztassuk az egészségünket, életünket. A megfelelő heveder életet menthet, ezért fontos, hogy megbízható cégtől vásároljuk és jó minőségű legyen.

A méret kiválasztásánál egy mérettáblázat van a segítségünkre. Minden termékünk képen is ábrázolva van, hogy a tisztelt vásárló láthassa, mielőtt megrendeli. Már 5700 forintos árért az Öné lehet egy heveder, aminek a hátán elhelyezett D-gyűrű lehetővé teszi a leesés-védelmi rendszerek egyes részei között a gyors váltást. 45 milliméteres nagy szakítószilárdságú poliészter anyagból készült, állítható csatokkal rendelkezik és a könnyebb ellenőrzés érdekében, az öltések kontrasztos színűek, de ugyanakkor nagy teherbírású UV-álló fonalak.

A heveder tömege mindössze 742 gramm és természetesen többféle méretben kapható. Ha biztonságban szeretne a magasban dolgozni, de nem akar sok pénzt kiadni, akkor ez megfelelő választás lehet Önnek, hogy nyugodtan végezhesse a munkáját.