Minőségi törölköző nemcsak szállodákba

Minőségi törölköző

A rossz minőségű textília hamar elhasználódik és a színét is rövid időn belül elveszíti. Ezért, ha azt szeretnénk, hogy egy törölköző sokáig kiszolgálja az igényeinket, akkor csakis a színvonalas darabok közül szabad válogatni. Egy minőségi törölközőnek nem okoz gondot felitatni a vizet a bőrről és a hajról sem, nem hullatja az anyagát és a színét is sokáig megtartja.

Tehát a magasabb ára kifizetődik, ezért nem érdemes silány változatokkal bajlódni és egyre-másra venni az újat, mert a nívós példány hosszútávon sokkal jobb, gazdaságosabb megoldást kínál. Ezt a Törölközőshop munkatársai is nagyon jól tudják, így már a szállodai minőségű termékeket is elérhetővé tették a nagyközönség számára.

Mindeddig ilyen prémiumkategóriás törölköző csak nagymennyiségben, cégek által volt megvásárolható. Tudván, hogy a jó törölköző ugyanolyan fontos otthon is, mint egy utazás vagy nyaralás alkalmával, a Törölközőshop kiskereskedelmi árusításba is belekezdett. Az ötlet pedig jónak bizonyult, hiszen azóta is folyamatosan érkeznek a néhány darabos megrendelések.