Méregtelenítés otthon teákkal

Méregtelenítés teákkal

A túlsavasodás napjainkban már szinte népbetegségnek számít. Éppen ezért foglalkoztatnak egyre több embert a méregtelenítő kúra tippek és az otthoni méregtelenítés.

Teljesen organikusan táplálkozni lehetetlen a legtöbb ember számára, de a gyógyszerek és a káros környezeti hatások is hagynak nyomot a szervezetben. Az időnkénti méregtelenítés kifejezetten pozitív hatást gyakorol a szervezetre, megszabadítja a testet a salakanyagoktól, ugyanakkor a fogyást is beindítja. A méregtelenítő kúra időtartama személytől függ. Azoknak, akik csak először próbálkoznak a méregtelenítéssel, a rövidebb időtartamú kúrák ajánlottak, mivel nem szabad a szervezetet leterhelni.

A méregtelenítő kúra otthon magába foglalja a teák és frissen préselt gyümölcslevek, valamint a friss zöldségek fogyasztását. Ezért érdemes a salaktalanítást tavaszra beütemezni. A kúra hatásai azonnal észrevehetők: nő az erőnlét, a bőr sokkal szebb lesz, a hangulat is pozitív irányt vesz. A méregtelenítés házilag tehát nem jár kockázattal, ha azt mértékkel tesszük.