Mikor merül fel az ablakszerviz igénye?

ablakszerviz
ablakszerviz
Ablakszerviz

A tökéletes klíma megteremtéséhez a lakásban nemcsak légkondicionáló berendezésre és megfelelő fűtésre van szükség, hanem olyan nyílászárókra, amelyek kiváló szigeteléssel rendelkeznek, hogy a komoly energiabefektetéssel előállított kellemes hőmérséklet ne szökjön meg gyorsan a lakásból. Az ablakszerviz bizonyos időközönként elengedhetetlen, ugyanis ennek révén biztosított, hogy kiváló állapotban legyenek a szerkezetek.

Bár a műanyag ablakok kevesebb törődést igényelnek a fából készült társaiknál, azért ezekre is oda kell figyelni. A masszív fém tartószerkezetek az idő előrehaladásával elmozdulnak egymástól, ahogyan a gumitömítéseket is kikezdi az idő. Az ablakszerviz alkalmával ezekre kiemelt figyelem minősül. Olajozás és glicerines kezelés során ápolva lesznek a rendszerek.

Természetesen az is előfordul, hogy valaki már csak olyankor kap észbe, amikor komolyabb baj van. Ha így történik, akkor az ablakszerviz már tényleg nem maradhat el. Amikor kattog, akad, nem zár rendesen az ablak, azonnal keressük fel az ablakdoktor.hu szakembereit és kérjük a segítségüket!