Laposüveg gravírozható változatban

laposüveg

Akármilyen alkoholos italt részesít előnyben, semmi sem olyan szórakoztató, mint a gravírozható flaska. A tökéletes laposüveg modell ötvözi a stílust és a funkciót, ezért többféle színt, méretet és mintát kínálunk, ami azt jelenti, hogy temérdek személyre szabott darabbal találkozhat, amik minden igényt kielégítenek!

Ha éppen bulizik a barátaival, fogjon egy személyre szabott laposüveget és legyen a társaság színfoltja! A rendelésre gravírozott, egyedi darabok szuperek a városban töltött éjszakákhoz, esküvőkhöz, stb. Különféle stílusban, színben és formában kapható, minden személyiséghez mérten. Az ilyen típusú tárgy beszerzése a személyiség kérdése, ezért fontos a megfelelő betűtípus kiválasztása, ha gravírozni szeretne. Legnépszerűbb gravírozó betűtípusunk a Century Block, így minden modellhez nagyszerű választás.

A férfiasabb megjelenés érdekében fontolja meg a régi angol betűtípus kiválasztását! Némelyik laposüveg már a kialakításában is nagyszerű tulajdonságokkal rendelkeznek, amiket szintén érdemes lehet megtekinteni.