Gyémántfestés saját fotó alapján

gyémántfestés

Ha van egy kedvelt fotónk, amit saját részre vagy ajándékba szeretnénk adni, akkor ez is megoldható a webáruházunkon keresztül. A gyémántfestés technikája viszonylag újnak számít és ezért sokan még nem ismerik. Így igazi meglepetést okozhatunk vele.

A webáruház e-mail címére lehet meghatározott méretekben a kívánt fotót elküldeni, ebből tudjuk a képet úgy megszerkeszteni, hogy az könnyen elkészíthető legyen és az ahhoz tartozó kövecskékkel együtt a megrendelőnek elküldeni. Utána már csak fel kell helyeznie az adott felületre. Sokan ajándéknak szánják az ilyen gyémántfestés technikával készült munkát. Nem mindennapi a kis gyöngyökből készült kép, ami valamilyen személyes tartalmat rejt.

Megrendeléskor, a fényképen kívül azt is meg kell jelölni, hogy mekkora méretet szeretnénk, illetve azt, hogy kerettel vagy anélkül képzeltük el. A keretek egyszerűek, kiemelik az elkészült képet. A gyémántfestés egy egyszerű technika, ami követel némi kézügyességet, de nem többet, mint ami általában minden embernek megvan.