Gyerek köntös kapucnival vagy anélkül

gyerek köntös

Kényelmes fürdőköpenyt keresel a gyermekeidnek? Mivel ezekben a napokban a kicsik a szokásosnál többet tartózkodnak otthon, valószínűleg észrevetted, hogy a ruhanemű felhalmozódik, ráadásul igen gyorsan.

Egy minőségi gyerek köntös vásárlása az egyik legegyszerűbb módja a ruhanemű csökkentésének. Vásárlásakor figyelembe kell venni néhány fontos szempontot, mint a méretet, a záródást és a kapucnit. Szeretjük a túlméretezett modelleket, de a gyerkőcök nem annyira. Fontos megbizonyosodjunk arról, hogy a hossza megfelelő méretű. Az ujjak feltekerhetőek, de ha túl hosszú akkor könnyedén megbotlik benne. Sok gyerek köntöshöz öv is tartozik, amit a köntös hátuljára lehet rögzíteni, hogy ne kallódjon el, de cipzáros is lehet, vagyis a személyes preferenciákon alapul.

A legtöbb gyerek köntös manapság kapucnival rendelkezik, hogy extra meleget biztosítson, de az idősebbek is inkább ezt a lehetőséget választják, mert sokkal kényelmesebb más változatoknál. Webáruházunkban számtalan szín és modell közül válogathatsz.