Kinek való a szakállfestés?

A76 barber shop
A76 barber shop
A76 barber shop

Kifejezetten férfiassá teszi a megjelenést a szakáll, így nem véletlen, hogy ennek divatja újra reneszánszát éli. Persze csak abban az esetben, ha az úr egyéniségéhez, stílusához passzoló fazont választ, ami megfelelőképpen van karbantartva, vagyis nem pompázik több színben. Az A76 barber shop szerint nagyon megosztó téma tud lenni a szakállfestés. Ha nem megfelelő módon történik a festés, akkor éppen az ellenkező hatást érjük el ezzel, mint amit szeretnénk.

Ugyanis az arcszőrzet festése nem azért történik, hogy szakállat fessünk annak, akinek nincs, hanem azért, hogy egységesebbé, erősebbé, férfiasabbá tegyük ezzel a kinézetet. Egy profi szakember jó minőségű festék használatával szinte csodákat tehet. Amennyiben a megfelelő technikával viszi fel a festéket, folyamatosan visszatörli a kritikus részeken, a lemosás után pedig precízen helyreigazítja, akkor szinte nem is lehet észrevenni, hogy az arcszőrzet festve van.

Természetes hatás érhető el a szakavatott kezek között, ezért ajánlott az a76.hu weboldalon keresztül időpontot kérni a borbély hölgyek valamelyikétől. Lássuk pontosan, hogy kinek ajánlott a szakállfestés! Elsősorban azoknak az uraknak, akik őszülő vagy több színben megmutatkozó szakállukat egységesnek szeretnék látni. Persze azoknak is optimális ötlet a festés, akik egy kicsit vizuálisan tuningolni akarják a ritka, foltosan növő arcszőrzetüket. Olyan esetben is ezt az eljárást ajánlják a szakemberek, ha valaki szeretné a haja színéhez igazítani a szakáll színét.

A legnagyobb alapossággal végzik a arcszőrzet festését az A76 szalonban dolgozó borbélylányok munkája, vagyis az egész folyamat mindössze 30 percet vesz igénybe, viszont az eredménye akár 3-4 hétig is kitart. A barber shopban az arcszőrzet festése minden esetben szakállvágással kezdődik, amit borotválás követ és a szakember csak ezt követően viszi fel a festéket. Mindig bőrkímélő festéket alkalmaznak, tehát senkinek nem kell attól tartania, hogy a szakállfestés kárt tesz a nagyra becsült arcszőrzetében.