Babakrémek arcra, popsira

babakrémek

Még mielőtt megszületik a kisbaba, javasolt megvásárolni a legfontosabb kozmetikumokat. A samponok, fürdetők mellett, a babakrémek is fontos szerepet játszanak a csecsemők bőrének ápolásában. Természetesen a szülők igyekeznek a lehető legjobban választani ezen a téren, de az is tény, hogy a termékek sokasága előtt olykor tanácstalanul állnak.

A herbarting.hu webáruházban minden olyan terméket meg lehet találni, amelyek az első hónapokban, években a babák fürdetéséhez, testápolásához szükségesek.A babakrémek között megtalálhatóak a popsikenőcsök, a testápolók, arckrémek. Ezek mindegyike védi és táplálja az érzékeny bőrüket, ugyanakkor a baba ekcéma tüneteit is hatékonyan kezeli. A titkuk a természetes összetevőkben rejlik.

Ezek a babakrémek ugyanis csak vegán alapanyagokat tartalmaznak, amelyek még a legérzékenyebb bőrön is nyugodtan alkalmazhatóak. Könnyen felszívódnak, nincsenek tele színezékkel és illatanyagokkal, a bőrt megnyugtatják és ápolják. Érzékeny bőrű nagyobb gyerekek és persze a felnőttek is használhatják!