A Hikoki H65SB3 egészen biztosan nem fogja cserbenhagyni!

hikoki h65sb3

Szeretne minden tekintetben ellenállhatatlan, erős masinát a magáénak tudni? Ha szüksége van a mindennapi vagy időnkénti tevékenységének elvégzéséhez egy megbízható bontókalapácsra, akkor a Hikoki H65SB3 Önnek lett kitalálva! Ráadásul a szerszamgepwebshop.hu online áruházban most hatalmas kedvezménnyel kaparinthatja meg a remekbeszabott szerszámot. Ha ez sem volna elég, a Hikoki H65SB3 rendelése mellé ajándékba még 1-1 darab vésőszárat és Hitachi pólót vihet haza.

A géphez szállított tartozékok közé sorolható az oldalfogantyú, a hegyesvéső, a szerszámkoffer és a hatszögkulcs is. A Hikoki H65SB3 bontási teljesítménye egyedülálló, mégis nagyon kényelmesen vele dolgozni. Optimalizált ütőszerkezettel, vibráció elleni védelemmel és rezgéscsillapított markolattal van ellátva. Könnyű kezelhetőségéhez hozzájárul a reteszelő gombja is, ami biztosítja, hogy nem kell egész idő alatt lenyomva tartani a kapcsolót. Garancia kiterjesztéssel 3 évre növelheti a jótállási időt.

A Hikoki fúrókalapács bevetésével megkönnyíthető a munkavégzés

A fém- és faiparban gyakran áll elő az a helyzet, hogy nagykeménységű anyagokkal kell dolgozni. Az egyszerűbb berendezésekkel a lyukfúrás művelete nem könnyű munka. Ezek esetében sokkal hatékonyabban tudja a feladatot megoldani a Hikoki fúrókalapács. Ez az elektromos, kisméretű berendezés nemcsak fúr, hanem mikrorezgéseket bocsájt ki és ezek segítségével megtöri az anyag kezdeti ellenállását, így a fúrószár nehézség nélkül végezheti a dolgát. A fém- és fafelületek mellett, gördülékenyen meg tud birkózni a betonnal és a kővel is.

A Hikoki fúrókalapács profi gép, innovatív technológia alkalmazásával készült és napjaink kereskedelmi kínálatában már nagyon régóta megtalálható. Ez az átütő erővel rendelkező szerszám nagy fordulatszámmal dolgozik, de a beépített rezgéscsillapító kényelmessé teszi a fogásukat. Több típus is van a Hikoki fúrókalapács kategóriában, de mindegyik fel van vértezve fordulatszám szabályozással, elektropneumatikus ütőművel és biztonsági csúszókuplunggal.