Kavitációs zsírbontás Gödöllő városában igényelhető

Kavitációs zsírbontás Gödöllő
Kavitációs zsírbontás Gödöllő
Kavitációs zsírbontás Gödöllő

Ez az ultrahangos technológia körülbelül 20 éve jelent meg az esztétikai orvoslásban. A kavitációs zsírbontás Gödöllő klinikáin gyakran igényelt kezelés. A hatására az adott területen a zsírsejtek száma jelentős mértékben megfogyatkozik és újak nem képződnek. Ezzel a karcsúsító eljárással célzott alakformálást végeznek különböző testrészeken, például a hason, a fenéken, a combokon, a felkarokon.

Kifejezetten hatékony, ebből kifolyólag már az első alkalom után szemmel látható a változás. Az egyik legnagyobb előnye, hogy kizárólag a kívánt helyről tűnik el a súlyfelesleg, szóval ahonnan nem szeretne fogyni, onnan nem fog. A kavitációs zsírbontás Gödöllő városában rendkívül népszerű, hiszen az alakformáláson kívül, eredményesen alkalmazható bőrfeszesítésre és a narancsbőr eltüntetésére.

Magasnyomású légbuborékok jönnek létre a fókuszált ultrahang hatására, amelyek elérve a zsírsejtek falát, akkor szétrobbantják azokat. A kavitációs zsírbontás Gödöllő intézményeiben minden esetben időpontfoglalással veszi kezdetét.