A Technical Kandalló a magas minőség elkötelezettje

Technical Kandalló

Napjainkban a kandallóval való fűtés reneszánszát éli az energiaválság következtében megugró gázárak miatt. Érdemes tehát időben átgondolni fűtésrendszerünket, hogy a körülményekhez képest a lehető legelőnyösebb megoldást választhassuk. A Technical Kandalló (Firetechnic) bemutatótermében széles választékban megtaláljuk a legjobb minőségű kandallóbetéteket és kandallóburkolatokat, amiket a cég közel 30 éves tapasztalattal gyárt és forgalmaz.

A Technical Kandalló budapesti bemutatótermében a 81 kiállított kandallóbetét és a 24 burkolat 4 fő stílusban érhető el, hogy mindenki megtalálja az otthonához leginkább passzoló dizájnt.

A manapság igen kedvelt fatüzelésű kandallók mellett, prémium elektromos és biokandallók is megtalálhatók a kínálatban. A saját fejlesztésű Pan Tech, PanAqua és PanTherm kandallóbetétek a legkorszerűbb technológiával készülnek, kategóriájukban a legjobb minősítéssel rendelkeznek. A budapesti és az újonnan nyílt üllői bemutatóteremben a készülékek kipróbálására is van mód, a könnyebb döntés érdekében.