Baumit Glett a tökéletesen sík felületért

Baumit glett

A gipszkarton manapság széles körben használt építőanyag, főleg beltéri építkezések esetén. Gyors és praktikus megoldás előtétfal, válaszfal, térelválasztó elem és egyéb dekoráció kialakítása esetén, segítségével esztétikusan elrejthetők a különböző csövek, vezetékek. Szerelése nem igényel különösebb szakértelmet, akár házilag is kivitelezhető.

A profilvázra szerelt gipszkarton lemezek összeillesztését és az esetleges hibák kijavítását az utolsó, festési művelet előtt kell elvégezni. A Baumit Glett kiválóan alkalmas a gipszkarton hézagolásához, könnyű felhasználhatóságának és prémium ninőségének köszönhetően.

A beltéri felületek glettelésére Q1-től Q4-ig minden rétegben alkalmazható, felhasználásra kész glettanyag, mely felhordható kézzel, géppel vagy hengerrel, hézagkitöltésre papír hézagerősítő csíkkal és bandázsoló géppel. A Baumit Glett felhordása előtt rendkívül fontos a felület tökéletes előkészítése, a nagyobb egyenetlenségek, laza részek eltávolítása, ezután a megfelelő tapadás érdekében a glettanyagot por és zsírmentes felületre kell felvinni.