Mindenhová tűzgátló ajtó.

Tűzgátló ajtó

Nem egyszerű úgy álomra hajtani a fejet, hogy végig az van az emberben, hogy mi van akkor, ha tűz gyullad ki a lakásban. Legyen bármennyire is irracionális eme dolog, a félelem ellen mindenképpen tenni kell valamit! Szerencsére a tűzgátló ajtó képes arra, hogy minden értéket (akár emberéletet is!) megóvjon!

Itt érdeklődhet: http://projektajto.hu/tuzgatlo-ajtok/raktari-tuzgatlo-ajto A tűzgátló ajtó beépítése többféle helyiség esetében is lehetséges: van, aki raktárak, csarnokok esetében alkalmazza őket, s van, aki a saját otthonában is elhelyez belőlük pár darabot. A tűzgátló ajtóra jellemző ár mindenképpen magasabb, mint amit egy normál ajtóért ki kellene fizetni. 

Ha Önnek eladó termékre van szüksége, mégpedig raktárról, mert szabvány ajtó kellene, akkor keresse fel a Projektajtó honlapját, melyet a fenti címen tud elérni! A honlapon kétszárnyú ajtó is megtalálható – nagyon sok egyéb kivitelű modell mellett.

(Hörmann ajtó nincsen a listán, ellenben akad DIERRE ajtó, ugyanis a Projektajtó a DIERRE hivatalos magyarországi importőre.) Az ilyen ajtók időszakos felülvizsgálata mindenképpen indokolt tud lenni, hiszen a maximális biztonság miatt erre szükség van!