A klíma párátlanító funkciója

Klíma

Teljesen érthető okok miatt, manapság roppant felkapottak a sokoldalú, rengeteg funkciót garantáló légkondicionálók. Napjainkban az a klíma nyeri el a vásárlók tetszését, amelyik több mindenre is képes.

Nem is akarnak olyan berendezésről hallani a vevők, amelyiknél nem adott a manuálisan állítható függőleges légterelés. Mit is jelent ez pontosan? Nos, ennek hála a klíma beltéri egységén kézzel állítható be a levegő függőleges kiáramlásának iránya.

Emiatt pedig igen egyszerűen megakadályozható a huzatérzet kialakulása, ami ugye egyeseket nagyon zavar. Nagy előny az is, ha a kiszemelt klíma rendelkezik párátlanító üzemmóddal. Ha a lakásban már igen régóta túlságosan magas a páratartalom, akkor a kütyü helyiség túlhűtése nélkül garantálja a párátlanítást.

Az érintetteknek nem kell mondani, hogy mennyi gonddal jár ez a kellemetlenség. Végre azonban megvehető az a klíma, amelyik nem csupán hűt és fűt, de még megszabadítja az otthont a magas páratartalomtól is. Nem is meglepő hát, hogy a vásárlók egy ilyen sokoldalú szerkezetre vágynak.