Női trekking kerékpár teljes felszereltséggel

Női trekking kerékpár

A hölgyek imádnak kerékpározni, hiszen formálhatják vele az alakjukat. Különösen a combok és a vádlik szépülnek meg a rendszeres tekerés hatására.

A női trekking kerékpár hajtása igen jó hatással van a szívre és az immunrendszerre is, tehát több okból is érdemes a vásárlás mellett dönteni. A Bikelife weboldalán kell körbenézni, mert az itteni kínálat egészen nagy. Négyféle márka közül lehet választani. A Csepel, a Kellys, a KTM és a Neuzer szerepel a készletben.

A női trekking kerékpár elsősorban hobbihasználatra való. Férfiaknak és nőknek való termékek is előfordulnak a weboldalon. A váz általában acélból vagy alumíniumból készült. A nők eldönthetik, hogy tárcsa- vagy V-fékes változatot szeretnének venni. A hátsó váltó minden esetben a Shimano kínálatából való. A vázméret szempontjából többféle választási lehetőség létezik.

Némelyik modellből már csak néhány darab van raktáron. A női trekking kerékpár ára változatos. A legolcsóbb modell kb. 60 ezer Forintba kerül, amiért cserébe a hölgyek kiváló minőséget kapnak.