A számlázó API teljesen automatizált

Elektromos számla

Végre nem kell a számlakészítéssel vacakolni, hiszen ez most már teljesen automatizálhatóvá vált. A számlázó API rengeteg időt fog megtakarítani nekünk és ezzel növelhetjük a webáruházunk forgalmát is.

A rendelt termékről kiállított számlát pillanatok alatt meg fogja kapni az ügyfél e-mail-ben. Eddig mindenegyes adatot kézzel kellett bepötyögni a rendszerbe és bizony gyakran előfordultak olyan hibák, amiből nagy galiba kerekedett.

Ezzel ellentétben, a számlázó API interfészen keresztül minden adat automatikus importálható a billzone.eu rendszerébe. A rendelések éjjel-nappal érkezhetnek, mert a számlázó API folyamatosan dolgozni fog és készíti a számlákat.

A rendszer egyszerűen elküldi a számlaadatokat a Billzone rendszerébe, ahol feldolgozásra kerülnek és az ügyfélnek máris letölthetővé válik egy felhőből. Ennyire egyszerű és valóban minden ennyire gyorsan történik. A számlázó API teljesen független bármilyen platformtól, ezért minden rendszerről futtatható gond nélkül. A rendszer több integrációt is támogat, többek között elérhető a Shopify is.