Budapesten egyre többen próbálnak szerencsét az online társkereséssel

parom.hu
parom.hu

Míg néhány évvel korábban még nagyon alacsony volt az interneten megismerkedett párok száma, addig mára ez a szám hatalmasan megugrott. A fővárosban különösen elterjedt ez az ismerkedési forma (forrás: parom.hu). Köszönhető ez annak, hogy a legtöbb ember a lakóterületéhez legközelebb igyekszik párt keresni magának, hiszen ha komolyra fordul a dolog, akkor nem kell elhagyni a megszokott környezetet, várost, meg a biztonságot nyújtó rokonságot, barátokat.

A párom.hu online társkereső felületen pedig kimondottan egyszerű olyan párt találni, aki a kereső lakóhelyétől nem él túl messze, hiszen csupán be kell állítani a megfelelő szűrőket, így a rendszer csak egy adott körzeten belül élő személyt ad ki, aki potenciális partner lehet egy párkapcsolatban. Amúgy a parom.hu oldalt kimondottan azoknak hozták létre, akiknek komoly szándékaik vannak a párkapcsolatok terén, vagyis nem alkalmi partnert keresnek vagy futó kalandot, hanem hosszú távú, akár házasságba torkolló románcra vágynak. Nyilván sok olyan oldal is létezik, ahol csak alkalmi partnert kereshetnek maguknak az emberek, ez viszont nem ilyen. Ugyanakkor ennek az oldalnak rendkívüli gyorsasággal bővül a felhasználóinak száma, ugyanis naponta 500 új regisztráló csatlakozik. Ennek köszönhetően igencsak nagy az esélye annak, hogy aki itt regisztrál, az megtalálja a párját. Nem egy olyan példa volt már, hogy a regisztrálás után rendkívül rövid időn belül, ami pár napot jelent, emberek megtalálták életük párját, akivel mára már családot alapítottak.

Mivel Budapest az ország legnagyobb városa, ezért naponta innen regisztrálnak a legtöbben, ezért a fővárosban élőknek meglehetősen nagy esélye van arra, hogy a lakóhelyükhöz közel találják meg a párjukat. Ennek köszönhetően, nagyon könnyen és gyorsan megvalósulhat. Tehát, ha a fővárosban élsz, de még nem találtad meg az igazit, akkor itt az ideje, hogy az internet nyújtotta lehetőséget saját célod elérésére használd. Néha a keresésnek ez a formája hatékonyabbnak bizonyulhat, mintha a saját ismeretségi körében keresgélnél.