Csodaszép arany szív medál törhető megoldással

arany szív medál törhető
arany szív medál törhető
Arany szív medál törhető

Bár az érzelmeket a hormonok befolyásolják, a szerelemhez és a szeretethez mégis a testet működtető motort, a szívet kötik. Ezért nem csoda, hogy régóta a szív eme érzelem szimbóluma. Ennek tudatában cégünk más ékszerboltokhoz hasonlóan, rengeteg olyan medált készít, aminek központjában ez a szerv található. Az arany szív medál törhető és nyitható változatai most kedvező áron megrendelhetők anélkül, hogy sok időt kellene rászánni.

Az online vásárlásnak ugyanis az a nagy előnye, hogy az országból bárhonnan vásárolhat ékszert és otthon veheti át a csomagot, felesleges utánajárás nélkül. Az arany szív medál törhető modelljei két félnek lehet kellemes ékszer, hiszen az egyik fél a férfinél, a másik fél pedig a nőnél landol.

A szétnyitható típusokban pedig helye van egy fényképnek vagy olyan apróságnak, aminek hatalmas érzelmi töltete van. Válasszon kedvére a 14 karátos arany szív medál törhető és egyéb verziói közül! Minden modell remek szerelmi ajándék lehet bármilyen alkalomra a kedvesének.