Az AudioQuest hangszóró csatlakozó aljzat termékei

hangszóró csatlakozó aljzat
hangszóró csatlakozó aljzat
Hangszóró csatlakozó aljzat

Sokan azt hiszik, hogy csakis akkor érhető el a szinte tökéletes hangzás, ha a hangszóró a lehető legjobb minőségű. A szakemberek azonban felhívják a figyelmet, hogy ehhez a kábelezés, a csatlakoztatás is feltétlenül profi kell legyen. Ezért sem érdemes egy gyenge, silány hangszóró csatlakozó aljzat mellett dönteni.

Csakis az jöhet szóba, amelyik minden téren megfelel az igényeknek, és nem utolsó sorban roppant tartós. Ezért is sokak első választása az AudioQuest 1000BS hangszóró csatlakozó aljzat. A híres hangtechnikai brand 1000-es sorozata 4 darabos ezüstözött banándugó készletet takar, amelyeknél a befogadó méret 6,63 mm2-ig terjed.

Ha már az AudioQuest termékeinek a bemutatására került sor, akkor ki kell térni a 500BG modellre is. Ez egy direkt aranyozású vörös-réz csatlakozó. Ott van még az 500BS hangszóró csatlakozó aljzat, amelyik szintén megvehető 4 darabos kiszerelésben. Végezetül pedig említést érdemel a PKBANS hangszóró csatlakozó aljzat is, ami a KáCsa Audio boltban fekete színben is beszerezhető.

Ez az ezüstözött kellék műanyag házzal bír, és megfelel a Rocket szériás hangsugárzó kábelek szereléséhez. Azonban legfeljebb 4 mm2 keresztmetszetű kábel fogadásához ideális. Tökéletesen alkalmazható forrasztás nélkül, hiszen ez csavarozós kivitelű. Sokan azért is vásárolnak a fent említett boltban, mert nem csupán az efféle eszközök olcsók, de a hangfal kábel ár is reális.

Amikor az ilyen vezetékekről van szó, illetve egyéb audiotechnikai kábelekről, akárcsak a jel-és a tápkábelről, még mindig temérdek tévhittel lehet találkozni. Mindezeket csak fokozta az internet. Az egyik legtöbbet hallható mítosz, hogy egyes roppant speciális és természetesen nagyon drága termékek tisztábban szólnak és részletesebb hangzást, jobb sztereoképet és nagyobb dinamikát garantálnak.

A szakemberek már évek óta bebizonyították, hogy ez nem igaz és csak marketing fogás, hogy ezt állítják adott termékekről. Tehát egy teljesen megfizethető vezeték is tökéletesen megfelelhet a célnak. Még akkor is így van ez, ha nem csúcskategóriás a kellék. Mivel a fenti shopban a hangfal kábel ár alacsony, megéri innen vásárolni.