Autóbérlés Budapesten külföldre? Problémák nélkül garantált

Autóbérlés alacsony áron

Amikor az ember egy fárasztó üzleti utazás után végre hazaér, csak arra tud gondolni, hogy a lehető leghamarabb az otthonában akar lenni. Ebben mindenkinek a segítségére lesz majd a reptéri autóbérlés, amelyik hatékony, gyors, megbízható és komfortos. Hazánkban ez csak pár éve kezdett népszerűvé válni, külföldön azonban már az üzletemberek és sokan mások is régóta ezt a lehetőséget választják.

Miért is kifizetődő a reptéri autóbérlés? Nos, ennek köszönhetően az ügyfél egy taxi fuvardíj töredékéért veheti át a kölcsönzött autóját. Azonban azt tudni érdemes, hogy a reptéri autóbérlés szándék esetén mindenképp tudatni kell a verdát garantáló céggel a repülőgép számát, hogy a cég munkatársa követhesse a gép pontos érkezési időpontját. Abban biztos lehet a kliens, hogy a kolléga késéskor is a reptéren fogja várni a lefoglalt bérautóval a kuncsaftot. Ezáltal a gondmentes hazajutás maximálisan be van biztosítva.

A reptéri autóbérlés lehetőség nem csupán magyar, de külföldi személyeknek is garantált. Ehhez személyes okmányok, útlevél szükséges. Az ezzel foglalkozó vállalatok javasolják Európa határain túlról érkező ügyfeleknek, hogy a nemzetközi jogosítványukat hozzák magukkal. Rengetegen vannak azok, akik a kocsit a külföldre történő utazás előtt akarják kibérelni, nem pedig akkor, amikor repülővel érkeznek haza. Az autóbérlés Budapesten külföldre teljesen gondmentesen megoldató. Vannak természetesen bizonyos feltételek, amelyek kötelező észben tartani.

Az egyik legfontosabb, hogy a vállalkozások az Európai Unión belül nem korlátozzák a gépjárművek mozgását. Egyedül a napi km limittel kell számolni, ami 300 km. E felett 20 Ft/km plusz költséggel lehet csak bérelni. Az úgynevezett assistance is az autóbérlés Budapesten külföldre szolgáltatás részét képezi. Mit is takar ez? Nos, ez a külföldi autóbérléshez jár. Ezt a vállalkozás 700 km távolságra vállalja, ennél távolabbi úti célhoz plusz assistance biztosítást szükséges kötni. Erről az ügyintézővel kell beszélni. Az autóbérlés Budapesten külföldre akkor is megfontolandó, amikor az ember a barátaival síelni szeretne menni és egy kisbuszra van szüksége.