Mivel lehet társítani a mio inozitol készítményt?

Mio inozitol

Minél később tulajdonítunk fontosságot a testünk apróbb tüneteinek, annál kevesebb az esélye annak, hogy teljesen rendbe tudunk jönni. Akik szem előtt tartják az életük értékét, azok mindig időben cselekszenek. Ezért sokan a mio inozitol erejére támaszkodnak, amikor tapasztalják az inzulinrezisztencia kellemetlen tüneteit. Amikor a test inzulin-hormon felismerő képessége csökken, ezáltal a glükóz nem a sejtekbe jut be, hanem a vérben marad, akkor az rombolja az egész szervezetet.

Ha ez hosszabb ideig fennáll, akkor egyenes út vezet a cukorbetegség kialakulásához. Ilyenkor a mio inozitol készítmény segíthet visszafordítani a folyamatot, annak hatásos összetevői révén. Mivel az inzulinrezisztencia általában együtt jár más betegségekkel is, így a helyreállítás még fontosabbá válik. Gyakran párosul például a pajzsmirigy alulműködéssel és más női hormonok egyensúlytalanságával. Sok esetben a készítményeket is eszerint kell társítani.

Nem véletlen, hogy a mio inozitol mellett, javasolt a ösztrogén dominancia kezelése gyógynövényekkel. A halmozott hormonzavar teljes mértékben megakadályozhatja például a teherbeesést, így a yam gyökér hatóanyaggal történő progeszteron pótlása lényeges lépés a siker felé. Észrevétlenül is kialakulhat az ösztrogén női hormon túlsúlya, azonban a fennállása nem marad észrevétlen, mert komoly tünetekkel jár. A ösztrogén dominancia kezelése gyógynövényekkel véget vethet ezeknek a kellemetlenségeknek és újra visszanyerhetjük a jókedvünket és koncentrációs képességünket.

Akiknek a hormonjai nincsenek egyensúlyban, azok a munkahelyen sem tudnak jól teljesíteni, illetve megzavarhatja a szexuális együttléteket is. Nem ritka esetben, ez nehezíti meg a megtermékenyítés folyamatát. Sajnos nem mindig derül fény erre időben, így a megoldás későn születik meg. Mindeddig a ösztrogén dominancia kezelése gyógynövényekkel bizonyult a legsikeresebbnek, ami akár a teljes életünket is megváltoztathatja. Kísérjük figyelemmel a testünk jelzéseit és azonnal reagáljunk bölcsen!