A push up bugyi a legújabb őrület

Push up bugyi

A mai tökéletes világban, mindennek megvan a maga tökéletes formája, amihez próbálnak azok az emberek igazodni, akik nem születtek tökéletesnek. Vagyis tulajdonképpen az emberek 99%-a valami egyebet szeretne, mint amije megadatott.

Ebből az igényből született meg a push up bugyi, ami tulajdonképpen egy alakformáló alsónemű és egy plusz popsi kombinációja. A fehérnemű hátsó részébe ugyanis egy olyan formás hátsót mutató szivacs rész került, amelyik megtéveszti még az avatott szemeket is. Ennek leginkább az önmegítélésre és a társadalmi elvárásoknak való megfelelésre van hatása.

Vagyis, aki ilyent hord, az jobban érezheti magát attól, hogy elkezdett igazodni a külső megjelenésében a társadalmilag szépnek tekintetthez. Azzal, hogy a push up bugyi viselésével jobban áll rajta a farmer vagy a szoknya, sokkal nagyobb önbizalmat kap és jobb lesz a közérzete. Az egy másik kérdés, hogy ha valaki véletlenül hozzáér, észreveszi-e a turpisságot.

Ezt ki-ki döntse el magának. A mai anyagok és textíliák olyan extra minőségűek, hogy sokszor még a szemüknek sem akarnak hinni az emberek, amikor meglátják a bikini webáruház ajánlatát. Érdekes, hogy amíg szinte mindenkinek természetes, hogy a bikini felsőkben plusz szivacs réteg van, addig, ha megtudják, hogy a fenék résznél is az van, akkor furcsán néznek.

Amikor a fürdőruha felsőbe és a fehérneműkbe bekerültek a plusz betétek, akkor ugyanilyen furcsa volt mindenkinek. Ma már külön kategóriát képeznek a push-up típusú melltartók. Ha Ön is ilyent szeretne, akkor nem kell lekorlátozza magát az anyagok terén, hiszen akár csipkés és szaténszerű bikinit is vásárolhat magának.

A bikini webáruház oldalán csupán meg kell keresse az Önnek tetsző színt és abból megrendelni a pontosan illeszkedő méretet. Ebben sokat fog segíteni a weboldal mérettáblázata, amely szerint beazonosíthatja, hogy melyiket vásárolja meg. Az alap adatok megadásával máris úton lesz Ön felé a bikini webáruház jóvoltából az új kedvenc fürdőruhája, fehérneműje vagy éppen a body-ja.