Nem minden arany, ami fénylik!

Inverteres klímával is fűtheti lakását!

Klíma

Manapság már igen sokféle fűtéstechnológia létezik, amelyek közül bárki egyszerűen válogathat. Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy gazdaságos berendezést vásárolna, akkor mindenképpen böngéssze végig a klimaszakaruhaz.hu webshop választékát! A nagyszerű kínálatban Ön is megtalálhatja az inverteres klímákat. Megéri Önnek inverteres klímával fűteni? Olvassa el az inverteres klíma előnyeit és hátrányait ( https://klimaszakaruhaz.hu/blog/38-futes-klimaval), és döntse el saját maga!

A speciális eszköz télen és nyáron is alkalmazható, csak azt kell eldöntenie, hogy mekkora teljesítményű változat mellett dönt, ugyanis a teljesítmény sorsdöntő. Nem szabad túl nagy vagy kicsi mellett döntenie, hiszen akkor nem lesz megfelelő a fűtési hatékonyság. Az inverteres klíma előnyei közé tartozik, hogy rendkívül energiatakarékos, azonban vásárlásnál a SCOP mutatót figyelembe kell venni. A szezonális fűtési teljesítmény együttható mutatja meg, hogy a felvett elektromos teljesítményből mennyi energiát tud a klíma leadni. A hagyományos fűtési megoldások nem mindig kifizetődőek.

Sokan nem tudják, de ha a SCOP szám a klímáknál egynél magasabb, akkor sokat fogyaszt a berendezés és a hatékonysága alacsony. Az inverteres légkondicionálók nem csak fűteni képesek, hiszen a nyári hűtést is tökéletesen ellátják. Az online webshopban megtekinthető megoldások párátlanításhoz és a levegő tisztításához is tökéletesek. Az inverteres klíma másik rendkívül nagy előnye, hogy a bekerülési költsége olcsóbb, mint a régebbi, jól megszokott fűtési módok bármelyikénél.

Továbbá, ha megújuló energiaforrásokkal kombinálja, akkor csökkenthető, de akár még le is nullázható a villanyszámla. Az inverteres klíma azonnal meleg levegőt juttat a légtérbe, nem kell megvárni míg felmelegszik, mint a radiátoros fűtésnél. A berendezés beszerelése kevesebb bontással és renoválással jár, mint a csövekkel rendelkező fűtések. Az inverteres klíma egyik hátránya, hogy vizes helyiségekben nem lehet elhelyezni, ugyanis a magas páratartalom nem tesz jót az eszköz elektromos vezérlésének.

Print Friendly, PDF & Email