Samsung Galaxy S, szuper csapat a telekommunikációban

samsung galaxy s

Az Android operációs rendszerű telefonok világában számos kiemelkedő készülék található. Ilyenek a Samsung Galaxy S készülékei is. Ez a széria a csúcsminőség jegyében került a piacra. A S betű akár a „szuper” szóból is jöhet, hiszen ezekről a telefonokról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.

Mondhatnánk, hogy felveszik a versenyt az iPhone-okkal is, de spekulációknak itt nincs helye, ráadásul ezt azok dönthetik el, akik rendelkeznek mindkettővel. Lássuk inkább, hogy a luxus Samsung Galaxy S telefonok mit tudnak és miért érdemelték ki az előkelő felsőkategóriás jelzőt! Nos, elég egy pillantást vetni bármelyik tagjára ennek a kiemelkedő csoportnak és ránézésre is megmondhatjuk, hogy itt bizony nem az árra esik a hangsúly, hanem az értékre.

A technikai felszereltség, kameraminőség és funkciók terén pedig szintén verhetetlen kütyük népszerűségére a legjobb bizonyíték az, hogy már több szériában is megjelentek, mint a Samsung Galaxy S 21, 22, 23, sőt 24 is. A mobilcorner.hu webáruházban pedig azonnal megrendelhetőek.