Ne süsd le a szemed többé!

Szemhéj plasztika

A kor előrehaladásával sajnos lecsökken a bőr kollagén-termelése, aminek következtében az arcbőr megereszkedik, petyhüdté válik. Az idősebb nőknél figyelhető meg elsősorban, hogy a szemhéjukon lévő bőr lóg. A szemhéjplasztika ideális megoldás arra, hogy szemed visszanyerje azt a bizonyos szikrát! A szemhéjplasztika főleg az idősebb hölgyek körében számít népszerű eljárásnak, ami manapság már rutin beavatkozásnak is tekinthető.

A szem körül idővel megjelennek apróbb ráncok és szarkalábak. Ezek önmagukban nem okoznak egészségügyi gondokat, inkább csak esztétikailag nem mutatnak jól. Viszont a petyhüdt, megereszkedett szemhéj komor tekintetet eredményez, továbbá könnyedén előfordulhat látásromlás is. Az arc összességében a plasztikának köszönhetően újra fiatalos lesz. A szemhéjplasztika megkezdése előtt orvosi vizsgálatok is szükségesek.

Muszáj, hogy felmérjék az egészségi állapotát az ügyfélnek, hiszen hiába van szó rutin beavatkozásról, mivel altatásban végzik, így bizonyos tabletták szedése vagy betegségek befolyásolhatják az eljárás sikerességét. A drfalus.hu weboldalon sok információt megtalálhat a szemhéjplasztikával kapcsolatban, így ismét visszanyerheti a fiatalosságát. Továbbá a látása is javulhat azáltal, hogy nem lóg rá a szemhéj a szemére. Ha plasztikáztatni szeretné magát, akkor kérjen egyénre szabott árajánlatot a weboldal szakembereitől!

Az előzetes konzultáció alatt mondja el az orvosának, hogy mit szeretne elérni a plasztikáztatás által! A szemhéj plasztikázása akkor is lehetséges, ha a bőr vékonyabb. A szakorvos így is ki tudja jelölni a szemhéjon lévő bemetszések helyét, ráadásul az elől domborodó táskák is megszüntethetőek. Manapság már sokféle eljárás létezik, amelyek mindegyike tökéletes megoldást nyújt az elégedetlen testi adottságok megszüntetésére. Ha az öregedés következtében olyan mértékű az elváltozás az arcon, ami már valamilyen gondot okoz, akkor nem szabad halogatni a plasztikáztatást. A sebészettel hatékonyan kezelhetőek a különböző testrészek.