Zárt fésűzetű biztonsági borotva

biztonsági borotva
biztonsági borotva
Biztonsági borotva

Napjainkban a legtöbben eldobható borotvát használnak, de érdemes megfontolni ennek cseréjét egy örökéletű darabra, amiben csak a pengét kell időnként cserélni. A biztonsági borotva rozsdamentes acélból készül, tehát igazán jó minőségű és hosszú élettartamú. Kialakítása is nagyon biztonságos, hiszen a használatakor nem kell attól félnünk, hogy megvágjuk magunkat.

Bár egy magas színvonalú biztonsági borotva egyáltalán nem olcsó, de ha figyelembe vesszük, hogy az ilyen típusú higiéniai terméket egy életre vásároljuk, akkor már nem számít annyira drágának. A fenntarthato-otthonom.hu webáruház kínálatában szerepel a termék, itt a fix pengés, zárt fésűzetű Mühle biztonsági borotva ára 11 690 Ft.

Ugyancsak innen vehetünk Möhle borotvapengét és borotvaszappant is. Elmondhatjuk, hogy ez a borotva a gyermekkorunkat idézi, hiszen gyerekként nagyapánk higiéniai felszerelései között láthattunk ilyet. Nos, ami régen jó volt, ma is az, a biztonsági borotva pedig éppen ilyen darab. Válassza Ön is a kiváló minőséget!