Valódi sós- és édesvízben nevelt gyöngy ékszer

Gyöngy ékszer

A női szépség és az önkifejezés eszközei. Igen, az ékszerekről van szó. Kifejezhetnek rangot, társadalmi státuszt, szimbolizálhatják a csábítást, az ártatlanságot, a kort, a stílust, de mindenek előtt viselőjük egyéniségét. Ismerje meg a White & Black sósvízi és édesvízi, kínai tenyésztett gyöngy ékszer különlegességeinek széles választékát!

Egyaránt megtalálhatóak a japán akoya, a fekete tahiti és a legnagyobb mérettel rendelkező déltengeri gyöngyök is, amelyekből egyedi, kézzel fűzött gyöngysorok készülnek. A whiteandblack.hu weboldalon kedvére válogathat a különböző méretű és minőségű gyöngy ékszer különlegességek között. A gyöngysorok ezüst, arany és gyémánt zárakkal, különböző hosszúságokban rendelhetőek igény szerint. A hagyományos fehér gyöngy mellett, színes társai is fellelhetőek a kínálatban, aranysárga, rózsaszín, kék, zöld, aranybarna, de még fekete gyöngyök is.

Formai szempontokat nézve is igen széles a választék, a hagyományos, szabályos gyöngyön kívül a szabálytalan formájú, barokk, token, mabe, gomb, félgömb és csepp alakúak is igen népszerűek a vásárlók körében. Látogasson el a weboldalra és válogasson a már kész, egyedi ékszerek között, vagy készítessen saját elképzelései szerint! Ékszer készítés esetén érdemes odafigyelnie, hogy időben jelezze szándékát! Az elkészítési idő körülbelül 5-6 hét, hiszen mindegyik darab kézzel kerül kivitelezésre. Az igen színes nyersanyagválasztéknak, a White & Black ékszertervezőjének, Koós Lilinek és szakképzett munkatársainak köszönhetően a vásárlók minden vágya teljesülhet, személyre szóló, egyedi ékszerek rendelhetőek és vásárolhatóak meg, gyorsan és egyszerűen az interneten keresztül vagy személyesen az ékszerüzletben.

Gyönyörű klasszikus és modern stílusban készült darabok egyaránt várják az érdeklődőket. Egy egyedi ékszer nem csupán csak kiegészítő, mindig valamilyen jelentéssel bír, éppen ezért tud különösen kötődni hozzá viselője. Az ajándékba kapott nyakláncot, fülbevalót, karkötőt és egyéb kiegészítőt nem a pénzbeli, hanem az eszmei értéke teszi különlegessé