Útmutató a futártasak rendeléshez

futártasak
futártasak
Futártasak

Aki rendelt már valamilyen terméket webáruházból, az tudja, hogy a csomagolás nagyon fontos annak érdekében, hogy az adott árucikk épségben érkezzen meg a címre. Ugyanakkor lényeges a diszkréció is, amit például egy futártasak biztosítani tud, mivel ezek többsége kívül fehér, belül fekete, fedett színű, így a benne rejlő tárgy egyáltalán nem látszik. Természetesen egyéb szempontokat is célszerű figyelembe venni. A futártasak rendelésnél az egyik legfontosabb lépés a megfelelő méret kiválasztása.

Tudnunk kell a csomagolandó termék paramétereit, ezért tanácsos lemérni ennek alapterületét, illetve magasságát. Ezen információk birtokában már tudjuk a térfogatot, ami jelentősen megkönnyíti számunkra a megfelelő futártasak kiválasztását. Ha egy tasakba több terméket is be akarunk csomagolni, az kissé megnehezíti a dolgunkat. A csomagolofolia.hu webáruházból megvásárolhatjuk a szükséges futárfóliákat és nem lesz ezekkel semmi problémánk, ugyanis mind magas minőségűek.

Ezeknek a futártasakoknak az alapanyaga egy jól nyúló, de nehezen szakadó műanyag, a polietilén (LDPE). Ehhez a műanyaghoz tökéletesen tapad a visszahajtható ragasztós biztonsági fül. Külsérelmi nyomok nélkül ez a ragasztófül nem szedhető vissza, úgyhogy a futártasak belső tartalma illetéktelen személy által észrevétlenül nem tekinthető meg. Ennek a biztonságos tulajdonságának köszönhető, hogy nem pusztán webshopok használják előszeretettel, hanem futárszolgálatok, szállítmányozó cégek és bankok is.

Teljes biztonsággal csomagolhatóak ezekbe okmányok, bizonylatok, bármiféle fontos dokumentum. A használatuk rendkívül egyszerű, aminek az első és a legfontosabb lépése a tökéletes méretű futártasak kiválasztása. A standard típusok esetében 5, a speciális számkövető kódos biztonsági tasakok esetében pedig 3 méretet különböztetünk meg. Ha ezek között mégsem szerepelne az a méret, ami az Ön céljainak megfelel, akkor lehetséges az egyedi darabok gyártása is. Ez leginkább a nagyobb mennyiségű megrendeléseknél szokott lenni.