Újszülött fotózás egy anyuka szemével

Újszülött fotózás
Újszülött fotózás

Egy pár életében, a baba érkezése a legnagyobb csoda, aminek minden pillanatát szeretnék örökre elmenteni és amikor csak kedvük tartja, elővenni, majd újra átélni ezt az elképesztő élményt. Ha minden perc nem is raktározható el, de az újszülött fotózás révén megörökíthetünk néhány nagyon szép momentumot.

Újszülött fotózás alkalmával készülhetnek pillanatfotók és beállított képek is, amelyek a megfelelő profizmussal egyáltalán nem zavarják meg a baba nyugalmát. Rengeteg trükk létezik, amivel a kicsi észre sem veszi mi történik körülötte.

Anya vagy apa ott rejtőzik a puha takaró alatt amin fotózzák, kényelmes és biztonságot nyújtó és ismerős illatú pólyába teszik, mintha a szülők ölelésében lenne, így szinte bármilyen környezetbe behelyezhető, mert nem lesz idegen vagy félelmet keltő.

Ugyanakkor, hogy ezek a dolgok megfelelően legyenek kivitelezve, profi fotósra van szükség, mint például az egyszervoltfoto.hu munkatársa. Viki négygyermekes anyuka, aki pontosan tudja, hogy mire van szükség az újszülött fotózás tökéletes megvalósításához, így ehhez az alkalomhoz tökéletes szolgáltatást nyújt.