Továbbra is dolgoznak a budapesti pályázatíró cégek

Pályázat figyelés

A mostani helyzetben sok cég jelentett csődöt és számos vállalkozás van jelenleg is, ami pengeélen táncol a korlátozások miatt. A járvány ideje alatt is töretlenül dolgoznak a fővárosban a pályázatfigyelő cégek (forrás: forrascentrum.hu). De mi előnye származik ebből bármilyen más vállalkozásnak? A válasz egyértelmű! Hogyha egy megbízható pénzügyi forrásra van szükségünk, amihez kedvező feltételek mellett juthatunk hozzá, akkor érdemes megpályázni azt.

A probléma csupán annyi, hogy ez nem is annyira könnyű, mint amilyennek tűnik. Egy pályázat megnyerését nagyon sok minden befolyásolhatja. Gyakran előfordul, hogy a kikötött feltételek miatt, a vállalkozónak változtatnia kell az üzleti tervén azért, hogy növelje az esélyeit. Egy szóval kompromisszumokra kell számítani, de számos pozitív példát lehet felmutatni, mivel megéri pályázaton keresztül anyagi forráshoz jutni.

Ekkor jönnek képbe az olyan pályázatíró cégek, mint például a Forráscentrum Kft. Egy rendkívül összetett munkáról van szó, hiszen a pályázatírónak pontosan ismernie kell az adott cég struktúráját és magát az üzleti tervet. Mindezt úgy kell összeállítania, hogy megfeleljen a követelményeknek. Azzal, hogy egy szakértőre bízzuk a pályázat megírását, már eleve jobb esélyekkel indulunk a versenyben. Ez pedig semmiképp sem elhanyagolandó dolog, amennyiben figyelembe vesszük azt a tényt, hogy egy pályázatért akár több tíz cég is versenghet egyszerre.

Ezen kívül türelemre is szükség lesz, mert nem egyik napról a másikra születik meg a döntés azzal kapcsolatban, hogy ki érdemli meg a pályázati díjat. Az is előfordulhat, hogy amikor szükség lenne rá, akkor éppen nincs olyan meghirdetett változat, amivel össze lehetne hangolni a tervezett projektet. Éppen emiatt, a Forráscentrum rendkívül előnyös szolgáltatást kínál az ügyfeleinek, ami nem más, mint az ingyenesen igénybe vehető pályázatfigyelés. E-mail-ben rendszeresen értesítést kaphatnak azok az ügyfelek, akiket érdekelnek az aktuális pályázatokkal kapcsolatos információk.