A Dyson Airwrap megéri a pénzét

Dyson Airwrap
Dyson Airwrap
Dyson Airwrap

Néhány évvel ezelőtt a Supersonic hajszárító szó szerint megváltoztatta a szépségipart. Az azóta megvalósuló fejlesztések sem voltak hiábavalóak, mivel nemrég a márka piacra dobta a Dyson Airwrap hajformázót. Húzza a fürtöket a speciális fúvókába! A Coanda-hatás miatt a légáram a fúvóka felületére tekeri a hajszálakat. A haj nem szívódik be és nem kuszálódik össze. Pillanatok alatt természetesen göndör frizurát kap.

A Dyson Airwrap három változatban kerül forgalomba: egy szett a finom és egy a durvább hajtípushoz, valamint egy komplett készlet, ami minden tartozékot tartalmaz. A készülék a szabadalmaztatott Dyson motort használja.

Ennek a motornak és az egyedülálló kiegészítőknek a kombinációja lehetővé tette a levegővel történő formázást, extrém hőmérsékletek használata nélkül. A hajformázás gyakran magában foglalja a haj szárítását, majd annak különböző módon történő alakítását. A Dyson Airwrap styler lehetővé teszi, hogy közvetlenül szárítás közben is formázzon. Így időt spórolhat és megakadályozhatja a haj összekuszálódását.