Tökéletes lehetőség a dubai nyaralás

Dubai nyaralás
Dubai nyaralás

Dubai nagyon sok nyaralni vágyó ember kedvelt úti célja, annál is inkább, mivel közvetlen járatok indulnak erre a helyre Budapestről. Ha pusztán csak pár napos utazásra van ideje, a dubai nyaralás akkor is tökéletes lehetőség.

Mindig kellemes az időjárás, ráadásul itt mindenki talál magának kikapcsolódási lehetőségeket. Például Dubaitól 40 perces autóútra található Ras Al Khaimah, a legészakabbra eső emirátus, ami a leghosszabb és talán a legszebb tengerparti szakasszal rendelkezik.

Ennek az elsődleges bevételi forrása a turizmusból származik, ami az utóbbi években indult csak igazán fejlődésnek. Fontos számukra, hogy a turisták jól érezzék magukat, hiszen ebből élnek, úgyhogy elég liberálisan kezelik a muzulmán vallásból származó kötöttségeket, a turisták számára nincsenek öltözködési szabályok, illetve a szállodákban alkoholt is lehet kapni.

Luxusszállodákkal teli tengerparttal és elegáns lakónegyedekkel rendelkezik. Mindenképpen fontolja meg Ön is a dubai nyaralás lehetőségét, hiszen ezt a szépséget látni kell!