Szoftverrel rendelkező HP Elitebook

Hp elitebook

Bárkivel megtörténhet, hogy szeretett hordozható számítógépe egyszer csak felmondja a szolgálatot. Aki ráadásul a munkája során használja a készüléket, az nagy pácban van.

Az aggodalmaskodás fölösleges, ugyanis a www.laptopoazis.hu weboldalon számtalan másodkézből származó HP Elitebook várja az érdeklődőket. Ezek a gépek igaz, hogy már büszkélkedhettek egy gazdával, mégis kiváló állapotban vannak. Az említett cég garanciát vállal rájuk 6 teljes hónapra, sőt, mindenféle hasznos telepített kiegészítővel adja át az új tulajdonosnak. A HP Elitebook installált Windows operációs rendszerrel érkezik, továbbá PDF olvasót, vírusirtót, tömörítőt, irodai csomagprogramot, képnézegetőt, film- és hanglejátszó programokat tartalmaz.

A HP Elitebookból 5 verzió érhető el a LaptopOázison, az egészen olcsó, egyszerű típustól, egészen a professzionális modellig. Ez utóbbi modell leárazva, 55.900 Forintba kerül, a monitor pedig magnéziummal van burkolva. A jótállásokat természetesen meg lehet hosszabbítani, a megszabott díj fejében.