Sokoldalú mindenesek a zománcos edények

zománcos edények

A webshopunk ezen szakaszában szereplő termékek a reneszánszukat élik és ez így van rendjén. Ennek oka, hogy a zománcos edények kiváló hővezető képességgel rendelkeznek, könnyen tisztíthatóak, továbbá vonzó színekben és mintákban kaphatóak. A zománc szó más néven olvasztott üvegként is ismert.

Különböző szervetlen anyagokból áll, amelyek megolvasztva üvegszerű bevonatot képeznek, ezért általában a rozsdára hajlamos fémre, például vasra alkalmazzák. A zománcos edényekkel tehát a vas kiváló anyagi tulajdonságait használhatjuk ki a főzéshez és mégis sima felületet kapunk, ami nagyon könnyen tisztítható, akárcsak az üveg. További előnyük az, hogyha speciális vas- vagy acélbetéttel rendelkeznek, akkor indukciós főzőlapon is használhatóak.

A webáruházunkban a vásárlók különböző méretű zománcos edények közül választhatnak, hogy mindig kéznél legyen a megfelelő elem. A termékek nagyon dekoratívak is, mivel élénk színekben vagy virágmintákkal kaphatóak. Emiatt túlságosan szépek ahhoz, hogy a szekrénybe rejtsük.